Rezervacija termina za servis

Zimska Servisna Akcija 2020/2021

I za ovu sezonu smo pripremili posebne pakete pripreme za zimu Vaših kosilica, čistača šikare, motornih pila, puhača i škara za živicu. Nakon napornog rada, kao pripremu za „zimski san“ potrebno ih je pravilno očistiti i servisirati. Obratite nam se s povjerenjem ukoliko želite da taj posao obavimo za Vas!

Zimska servisna akcija traje u periodu od 01.11.2020. do 01.02.2021.
Priprema Kosilica: 250,00 kn (uključeno pražnjenje goriva i detaljno čišćenje, izmjena ulja i svjećice, čišćenje filtera zraka, oštrenje noževa, kontrola pogona sajli i remenja, podešavanje rada motora)
Priprema Motornih pila: 200,00 kn (uključeno kompletno čišćenje i podmazivanje, pražnjenje starog goriva, izmjena svjećice, brušenje vodilice i lanca, podešavanje rada motora)
Priprema Čistača šikare, šišača živice i puhača: 200,00 kn (kompletno čišćenje i podmazivanje, pražnjenje starog goriva, izmjena svjećice, podešavanje rada motora, čišćenje noževa prema potrebi)
Priprema Traktorskih kosilica i Ridera: POSEBNE POGODNOSTI (čišćenje i pregled kosišta, pregled noževa i remenja, provjera i zamjena ulja, provjera filtera zraka, punjenje akumulatora)
Zimski hotel za robotske kosilice
Napomena: Ukoliko se prilikom pregleda stroja ustanovi da su potrebni dodatni popravci, o tome ćete biti obaviješteni. U tom slučaju za Husqvarna dodatne dijelove odobravamo 15% popusta.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na brojeve telefona 01/3335-300 (trgovina) i 01/3335-303 (servis).