Cookie Consent by Free Privacy Policy website

AS 470 E-ProClip A (ne uključuje bateriju i punjač)

Bilo u blizini bolnica, vrtića ili u stambenim naseljima, AS 470 E-ProClip A idealan je uređaj za njegu travnjaka. Pogon akumulatora omogućuje rad bez emisije bez ispušnih plinova i bez buke. Uz to su operativni troškovi znatno niži od operativnih troškova usporedivih s benzinskim kosilicama. Litij-ionska ‘Powerhead’ serija 82Li Briggs & Stratton pruža 1,5 kW i automatski prilagođava snagu i brzinu rotacije radnim uvjetima. Litij-ionska punjiva baterija visokih performansi s 5,0 Ah i integriranim indikatorom statusa punjenja osigurava konstantnu snagu.

Stalna brzina rotacije, posebna oštrica za malčiranje i posebni kotači s dvostrukim nosačem rezultiraju savršenim uzorkom košnje. Visina košnje može se centralno podesiti od 40–80 mm.

Sa širinom košnje od 47 cm i vučnim pogonom od 2,5 km / h, AS 470 E-ProClip A savršeno je pogodan za srednje velike travnjake. Niska ukupna težina od samo 30 kg i izvrsna ravnoteža znatno pridonose radu bez umora. U slučaju udaraca motor je optimalno zaštićen trećim ležajem osovine motora i kliznom spojkom na lopatici.

Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 53.09 EUR mjesečno

Proizvod nije dostupan

1.911,21 EUR

Obavijesti me